Helsieni-ekskursio: Sienten kotikasvatus -työpaja -vielä mahtuu mukaan!

Kilta osallistuu sienityöpajaan Helsienen tiloissa Espoossa lauantaina 29.2.2020 klo 13-16. Työpajan yhteydessä pääsemme myös esittelykierrokselle. Kierros ja työpaja pidetään englanniksi. Mukaan mahtuu 30 henkilöä ja työpajan hinta on 35 euroa killan jäsenille (normaalihinta 50 euroa). Jos paikkoja jää vapaaksi, myös ei-jäsenet voivat osallistua.

HUOM! Ilmoittautumisaikaa pidennetty!

Tässä vielä työpajan tarkempi esittely Helsienen sivuilta:

Sienten kotikasvatus -työpaja

Helsieni tarjoaa mahdollisuuden tutustua sientenviljelyyn. Työpajassa osallistujat pääsevät valmistamaan osterivinokkaiden kasvatusalustoja alusta saakka itse. Työpajan jälkeen jokainen saa valmistamansa alustat kotiin vietäväksi.
• Lyhyt katsaus sientenkasvatuksen teoriaan
• Kasvatusalustan ja tarvikkeiden desinfiointi
• Growkitin valmistus

Ilmoittauduthan 26.2. mennessä osoitteeseen anna.reunamo (at) ymparisto.fi

Lisätty: