Ekskursio Tallinnaan perjantaina 18.5.2018 – HUOM! Ilmoittautumisaikaa pidennetty 19.4. saakka!

Mikrobiologikilta tekee ekskursion Tallinnaan perjantaina 18.5.2018.

Lähdemme Länsisatamamasta klo 10.30  Tallink Megastar -laivalla. Vierailemme Tallinnan Kemiallisen ja Biofysiikan Instituutin Ympäristötoksikologian laboratoriossa, jossa  professori Anne Kahru kertoo meille instituutin toiminnasta.
Yliopistovierailun jälkeen siirrymme Kochi Aidad -panimoravintolaan, jossa tutustumme oluenpanoon panimokierroksella ja maistelemme tuotteita pikkupurtavan kanssa.

Paluu Helsinkiin Tallink Megastarilla, joka lähtee klo 19.30.

Matkan hinta kuljetuksineen ja kohteineen on n. 53-55 €/hlö. Mikrobiologikilta sponsoroi jäseniä 25 eurolla, joten matkan hinnaksi jää n. 28-30 €/hlö. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Sitovat ilmoittautumiset 19.4. mennessä osoitteeseen anna.reunamo(at)ymparisto.fi.

Lisätty:

Kevätkokous 3.5.2018

Miten maalit ja mikrobiologia liittyvät toisiinsa? Tervetuloa kuulemaan vastauksia tähän kysymykseen Mikrobiologikillan kevätkokoukseen to 3.5.2018 Tikkurilaan osoitteeseen Kuninkaalantie 1 Vantaa klo 17 alkaen. Ohjelmassa on yritysvierailu, jossa pääsemme näkemään ja kuulemaan, kuinka mikrobiologian osaamista hyödynnetään maalien valmistuksessa ja tuotantohygienian valvonnassa. Lisäksi luvassa on kierros tuotannon puolelle ja mahdollisesti myös laboratorioon. Lopuksi kokoustetaan ja kuullaan, mitä mielenkiintoista toimintaa on luvassa kuluvalle vuodelle. Emäntinämme toimivat mikrobiologit Mari Raulio ja Mervi Suominen Tikkurilasta. Ilmoittautumiset osoitteeseen susanna.pussila(at)gmail.com viimeistään 26.4.

Kevätkokouksen esityslista:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
 3. Esityslistan hyväksyminen
 4. Puheenjohtajan, sihteerin, pöytäkirjan tarkastajien, ääntenlaskijoiden valinta
 5. Edellisen vuoden tilinpäätös, toimintakertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
 6. Edellisen vuoden tilinpäätöksen vahvistaminen
 7. Edellisen vuoden hallituksen ja muiden tilivelvollisten tili- ja vastuuvapaudesta päättäminen
 8. Mikrobiologikillan toimikuntien tilannekatsaus
 9. Ilmoitusasiat
 10. Muut esille tulevat asiat
 11. Kokouksen päättäminen
Lisätty:

Mikrobiologikilta ry:n sääntömääräinen syyskokous maanantaina 11.12. klo 17-21

Tervetuloa Mikrobiologikilta ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen maanantaina 11.12. klo 17-21!

Kokous pidetään Think Companyn tiloissa Viikissä osoitteessa Latokartanonkaari 3.

Ennen kokousta saamme kuulla mielenkiintoiset esitykset kahdelta MMTDK:sta valmistuneilta ja bioMérieux-yrityksessä työskenteleviltä mikrobiologeilta. BioMérieux on kliinisen mikrobiologian alan yritys, jonka ydinosaamisaluetta ovat mm. sepsiksen diagnostiikka sekä mikrobien antibioottiresistenssi. Tommi Timoharju esittelee yrityksen toimintaa sekä tuotteita ja kertoo, millaista on työskennellä myyntitehtävissä. Jenni Luolaja kertoo applikaatiospesialistin työnkuvasta.

Kokouksen jälkeen voimme jatkaa keskustelua ja verkostoitumista samalla nauttien tarjoiluista. Ilmoittauduthan viimeistään 4.12. Marille (makinenmari83 (at) gmail.com). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdollisista erityisruokavalioista.

Kokouksessa valitaan Mikrobiologikillan hallitus seuraavalle kaudelle, joten pyydämme hallitustoiminnasta kiinnostuneita saapumaan paikalle tai ilmoittautumaan etukäteen.

 

SYYSKOKOUKSEN ESITYSLISTA

 1. Kokouksen avaaminen.
 2. Kokouksen järjestäytyminen. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.
 3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen.
 4. Esityslistan hyväksyminen.
 5. Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus.
 6. Hallituksen puheenjohtajan valinta.
 7. Hallituksen jäsenten ja varajäsenten valinta.
 8. Toiminnantarkastajan ja varatoiminnantarkastajan valinta.
 9. Muut esille tulevat asiat.
 10. Kokouksen päättäminen.
Lisätty:

Mikrobiologikillan yritysvierailu Eviraan 22.11.2017

Heippa opiskelijat!

Mikrobiologikilta r.y. järjestää alan opiskelijoille yritysvierailun Elintarviketurvallisuusvirasto Eviraan keskiviikkona 22.11.2017 klo 14-16 (Mustialankatu 3). Vierailun aikana saamme kuulla enemmän Eviran toiminnasta ja sen monipuolisista työtehtävistä sekä pääsemme mielenkiintoiselle laboratoriokierrokselle. Yritysvierailulle mahtuu mukaan 20 opiskelijaa. Etusijalla ovat killan opiskelijajäsenet. Varmista siis paikkasi ja ilmoittaudu mukaan yritysvierailulle viimeistään maanantaina 20.11.! Ilmoittautua voi osoitteeseen anniina.suhonen@helsinki.fi

Syysterveisin,
Mikrobiologikillan opiskelijayhdyshenkilöt Hanna ja Anniina

Lisätty: